Pridať recept

Sviečkovica na horčici

4
porcie
50
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
hovädzia sviečkovica
3 ks
cibuľa
4 PL
olej
2 PL
maslo
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
100 ml
mäsový vývar
2 PL
horčica

postup

1.
Mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na rezance. V panvici na rozpálenom oleji opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu do sklovita a pridáme mäso. Prilejeme horúci vývar, pridáme horčicu a na miernom ohni mäso dusíme domäkka.
 
2.
Podľa chuti mäso a omáčku dochutíme soľou a korením. Podávame s uvarenou ryžou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať