Kyjevské kuracie prsia
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
kuacie prsia
200
g
syr
100
g
maslo
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
štipiek
muškátový orech
Na obaľovanie
100
g
strúhanka
100
g
múka
2
ks
vajce
Na pečenie
trochu
olej
postup
Filety ostrým nožom napichneme a urobíme v nich kapsičky. Syr najemno nastrúhame, spracujeme so mäkkým maslom. Okoreníme ho soľou, čiernym korením a muškátovým orieškom. Kúsky mäsa bohato naplníme syrovou masou, otvor uzatvoríme ihlou alebo špáradlom. Poobraciame mäso v trojobale a vo väčšom množstve horúceho oleja vypražíme dozlata. Kapsičky vyberieme z oleja, necháme odkvapkať a teplé podávame. Klasickou prílohou býva zemiaková kaša.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.