Pridať recept

Kyjevské kuracie prsia

ingrediencie

4 ks
kuacie prsia
200 g
syr
100 g
maslo
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
štipiek
muškátový orech

Na obaľovanie

100 g
strúhanka
100 g
múka
2 ks
vajce

Na pečenie

trochu
olej

postup

Filety ostrým nožom napichneme a urobíme v nich kapsičky. Syr najemno nastrúhame, spracujeme so mäkkým maslom. Okoreníme ho soľou, čiernym korením a muškátovým orieškom. Kúsky mäsa bohato naplníme syrovou masou, otvor uzatvoríme ihlou alebo špáradlom. Poobraciame mäso v trojobale a vo väčšom množstve horúceho oleja vypražíme dozlata. Kapsičky vyberieme z oleja, necháme odkvapkať a teplé podávame. Klasickou prílohou býva zemiaková kaša.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Zapekané kuracie prsia s mozzarellou a paradajkami
Tradičná pochúťka: Zapekané kuracie prsia s mozzarellou a paradajkami
Chutné kuracie prsia zapekané s mozzarellou a paradajkami.
Kuracie rolky plnené brokolicou a syrom v chrumkavom trojobale
Delikátne plnené kuracie prsia: 15 najobľúbenejších receptov
Podľa vašich kliknutí sme vybrali recepty na plnené kuracie prsia, ktoré máte najradšej.
Kuracie prsia verzus stehná
Máte radšej kuracie prsia alebo stehná? Ktoré sú chutnejšie, výživnejšie a lacnejšie?
Je medzi kuracími prsiami a stehnami vôbec nejaký rozdiel? A ktorý výrez vkladáte do košíka častejšie?
Frozen chicken wings
Je možné uvariť kuracie mäso bez rozmrazenia? Je to bezpečné? Toto by ste mali vedieť!
Zabudli ste rozmraziť kuracie mäso? Je možné ho uvariť bez rozmrazenia?