Indická dusená zelenina- Gajar matar ki subzi
nízka
náročnosť
ingrediencie
200
g
mkrva
200
g
hrach
1
ks
cibuľa
1/2
PL
maslo
1
KL
rímsky kmín
1/3
KL
kurkuma
1
ks
paprička čili
1/2
KL
koriander
1/2
KL
garam masala
1
KL
citrón
1
dl
voda
soľ
postup
1.
Na oleji speníme rímsky kmín a premiešame. Krásne všetko rozvonia.
2.
Pridáme cibuľku nakrájanú na drobno a čili papričku. restujeme 3 minútky.
3.
Pridáme kurkumu, koriander, garam masalu a ešte minútku orestujeme.
4.
Pridáme nakrájanú mrkvu na malé kúsky a hrach.
5.
Podlejeme všetko vodou a šťavou z jedného citróna. Dusíme pod pokrievkou cca 20 minút, kým zmäkne mrkva.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.