Zeleninové rizoto s bazalkovým tofu
4
porcie
50
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
cibuľa
400
g
fazuľka zelená
100
g
medvedí cesnak
2
ks
Lunter tofu bazalkové
350
g
natural ryža
6
dl
zeleninový vývar
1
podľa chuti
olivový olej
1
štipka
soľ
postup
1.
Najemno nakrájanú cibuľu opražte na oleji, potom pridajte ryžu a vývar a varte 20 minút.
2.
Potom pridajte zelenú fazuľku a za priebežného miešania varte ďalších 20 minút.
3.
Medzitým tofu nakrájané na kocky opečte na panvici.
4.
Do zmäknutej ryže vmiešajte tofu, čerstvý medvedí cesnak a servírujte.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.