Pestrý cestovinový šalát
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
g
cestoviny
4
PL
olivový olej
250
g
zelená špargľa
250
g
cherry paradajky
Na polevu
150
g
syr Rokfort
2
PL
horčica
3
PL
vínny ocot
podľa chuti
soľ
podľa chuti
korenie biele mleté
postup
1.
Cestoviny uvaríme v osolenej vode, opláchneme ich studenou vodou a polejeme olivovým olejom. Špargľu nad parou udusíme domäkka a spolu s koktailovými paradajkami pridáme k cestovinám. Necháme úplne vychladnúť.
2.
Suroviny na polevu vložíme do mixéra a rozmixujeme. So soľou narábame opatrne, lebo aj rokfort je slaný. Hotovú polevu jemne zmiešame so špargľovými cestovinami a do podávania schladíme. V horúci letný deň môžeme tento šalát podávať ako hlavné jedlo.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.