Pridať recept

Vyprážaný kapor so zeleninou prílohou

ingrediencie

8 ks
podkovička kapra
trochu
soľ
trochu
vegeta
3 ks
vajce
100 g
strúhanka
100 g
múka
trochu
olej na vyprážanie

Na prílohu

1 kg
zelenina

postup

Podkovičky umyjeme, osušíme ich na papierovej utierke a posolíme. Rozbijeme vajíčka a ochutené soľou a vegetou ich vidličkou rozšľaháme. Kúsky ryby po jednom vyobraciame v múke, potom vo vajíčku, nakoniec v strúhanke a vo väčšom množstve oleja ich vypražíme do zlata. Vyberieme ich na papierovú utierku, aby vpila prebytočný olej. Na stôl podávame so zeleninou (cuketa, mrkva, hrášok, zeler, fazuľka, atď.) dusenou na masle a ponúkame k nim aj tatársku omáčku.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
10 druhov zeleniny s najnižším obsahom kalórií
10 druhov zeleniny s najnižším obsahom kalórií
Ak chcete schudnúť, mali by ste si okrem iného vybrať nasledujúcich 10 druhov zeleniny.
7 spôsobov, ako do jedálnička pridať viac zeleniny každý deň
7 spôsobov, ako do jedálnička pridať viac zeleniny každý deň
5 porcií ovocia a zeleniny denne by malo byť normou. To môže byť pomerne náročné. Najmä keď je skrinka...
Nikdy ich nejedzte surové. Škodlivé môžu byť nielen zemiaky!
Nikdy ich nejedzte surové. Škodlivé môžu byť nielen zemiaky!
Máte radi čerstvé ovocie a zeleninu? Veľmi dobre, sú mimoriadne cennou súčasťou našej stravy. A hoci ich...
Zelenina, ktorá ničí pečeň. Odstráňte ju raz a navždy
Zelenina, ktorá ničí pečeň. Odstráňte ju raz a navždy
Pečeň, podobne ako všetky naše orgány, pracuje nepretržite. Bohužiaľ, je náchylná na rôzne komplikácie...
Zelenina, ktorá ničí kĺby. Čomu je lepšie sa vyhnúť?
Zelenina, ktorá ničí kĺby. Čomu je lepšie sa vyhnúť?
Zdravie kĺbov by nás malo veľmi zaujímať, pretože problémy s kĺbmi nám môžu brániť v každodenných...