Voňavé mäso
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
bravčové karé
4
ks
hovädzia roštenka
100
g
údená slanina
2
ks
cibuľa
trochu
worčestrová omáčka
podľa chuti
mleté čierne korenie
podľa chuti
soľ
trochu
horčica
postup
Plátky hovädzieho a bravčového mäsa naklepeme, osolíme a okoreníme. Údenú slaninu pokrájame na tenké plátky a cibuľu na kolieska. Na spodok väčšej ohňovzdornej misy uložíme slaninku, na ňu rozložíme hovädzie rezne. Pokvapkáme ich worčestrovou omáčkou, potrieme horčicou, uložíme na ne cibuľu, slaninu a postup zopakujeme s bravčovými rezňami. Mäso prikryjeme alobalom a ešte vrchnákom. Pečieme v rúre asi hodinu. Ozdobiť môžme rozmarínom.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.