Kapustové lokše
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
hlávková kapusta
150
g
hladká múka
podľa chuti
soľ
60
g
tuk
postup
Kapustu očistíme, postrúhame a osolíme. Chvíľu ju necháme odležať, pridáme múku a vypracujeme tuhšie cesto. Menšie kúsky cesta rozvaľkáme na pomúčenej doske na placky hrubé asi 3 mm. Na rozpálenom tuku ich z oboch strán opečieme do zlatista. Takéto lokše môžeme pripraviť aj s patizónom alebo kalerábom.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.