Pridať recept

Soté z morčacích stehien

ingrediencie

1 kg
morčacie mäso
3 PL
sójová omáčka
1 ks
cibuľa
100 ml
olej
1 KL
vegeta
1 KL
mleté čierne korenie
1 KL
červená paprika
podľa chuti
soľ
3 PL
kečup
1 ks
farebná paprika

postup

Mäso vykostíme (kosti použijeme do polievky), pokrájame na menšie kúsky, pokvapkáme sójovou omáčkou a chvíľu necháme odležať. Cibuľu očistíme, nadrobno pokrájame, opražíme na tuku, pridáme mäso, soľ a ostatné korenie. Podlejeme trošku vody a prikryté dusíme. Občas premiešame. Keď je mäso mäkké, pridáme kečup, na kocky nakrájanú papriku a už len chvíľku podusíme. Ako prílohu servírujeme ryžu.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
2.6.2013 13:28 | |
+4 -0
Vynikajúce!!!! pouzila som marcacie stehno, vynechala som vegetu, urobila som k tomu jasminovu ryzu a posmakli sme si! Ozaj skvely recept! dakujem pekne. (y)
Podobné články
Domáci kečup bez konzervantov, s minimom soli a cukru
Pripravte si domáci kečup z čerstvých paradajok: Bez konzervantov, s minimom soli a cukru
Každý, kto ochutnal domáce produkty z vlastnoručne dopestovaných alebo farmárskych paradajok vie, že ich chuť...
Znojemská omáčka s morčacími plátkami
Morčacie plátky na kyslých uhorkách a párkoch: Delikátna znojemská omáčka
Známy recept je stelesnením rýchleho, a pritom delikátneho jedla.
Sójová omáčka
Sójová omáčka nie je iba dochucovadlo: Dôvody, prečo si túto zázračnú surovinu dopriať častejšie! Môžete ňou nahradiť aj soľ
V našej kuchyni používame veľké množstvo byliniek a korenín, ale jedna je predsa len špeciálna. Ktorá to je...
Ako kontrolujete čerstvosť mäsa v obchode? Urobte tento test prstom!
Ako kontrolujete čerstvosť mäsa v obchode? Urobte tento test prstom!
Mnohí z nás sa vyhýbajú balenému mäsu a kupujú ho radšej na pultoch či v mäsiarstvach. Takto je to...
Viete, na čo sa používa podložka v balenom mäse?
Viete, na čo slúži podložka v balenom mäse?
Mäso balené v plastových nádobách sa najčastejšie ukladá na špeciálnu bielu podložku. Prečo ju výrobca...