Pridať recept

Grilované rebierka

ingrediencie

1/2 kg
bravčové rebierko
2 ks
chilli paprička
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
3 PL
kryštálový cukor
6 PL
červený vínny ocot
5 stoniek
tymian
7 PL
kečup
7 PL
horčica
5 PL
olej

postup

1.
Rebierka opláchneme, rozrežeme na rovnako veľké kusy. Chilli nasekáme nadrobno.
 
2.
Marináda: Soľ, čierne korenie, cukor, vínny ocot, tymián, kečup, horčica, olej a všetko spolu zmiešame.
3.
Rebierka obalíme v marináde. Dáme do zapekacej misy a vložíme do vyhriatej rúry. Ja som k nim rovno dala aj zemiaky pokrájané na krúžky, posypané soľou, korením a rascou.Pečieme pri 180 °C asi 60 minút, potom odkryjeme a dopekáme pri 200 °C asi 15 minút. Podľa časopisu, z ktorého mám recept najprv rebierka varia hodinu a 15 minút pečú v rúre.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Toto je dôvod, prečo majú v reštauráciách vždy šťavnaté rebierka! Odpadávajú od kosti a sú také jemné,
Toto je dôvod, prečo majú v reštauráciách vždy šťavnaté rebierka! Odpadávajú od kosti a sú také jemné, že sa topia v ústach, poznáme to tajomstvo!
Dokonalý obed, ktorým potešíte (nielen) chlapské krky! Stačí poznať malé tajomstvo a rebierka už nikdy...
Chilli con Carne
Rýchle chilli s ryžou. Zahreje i zasýti
Ak máte radi štipľavé, tento recept je presne pre vás. Vynikajúce, hrejivé chilli plné vôní a chutí je ako...
Marináda
5 jednoduchých marinád na grilované mäsko
Päť tipov na aromatické, chuťovo vyvážené a pritom surovinovo nenáročné marinády.
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...
Túto surovinu pridajte do marinády: Mäso bude vždy jemné a šťavnaté! Odkedy poznám tento trik, inak už mäso nerobím
Túto surovinu pridajte do marinády: Mäso bude vždy jemné a šťavnaté! Odkedy poznám tento trik, inak už mäso nerobím
Úžasne šťavnaté mäso, ktoré sa rozplýva na jazyku! Vďačím za to tejto surovine.
TOP
Marinované bravčové mäso
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Ako dosiahnuť jemné, chutné a zároveň šťavnaté mäso? Tajomstvo spočíva v marináde s jednou nezvyčajnou...