Pridať recept

Grécky slaný koláč

10
porcií
70
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 balíček
lístkové cesto
500 g
tvaroh
250 g
bryndza
250 g
tvrdý strúhaný syr
3 PL
kôpor
1 ks
vajce
1 štipka
soľ

postup

1.
Lístkové cesto rozdelíme na dve rovnaké polovice. Jednu časť rozvaľkáme na uložíme na plech.
 
2.
V miske zmiešame tvaroh, bryndzu, syr a nasekaný kôpor. Zmes dochutíme soľou a rozotrieme ju na cesto. Na vrch uložíme druhý plát rozvaľkaného cesta.
3.
Cesto poprepichujeme vidličkou, potrieme ho rozšľahaným vajíčkom a pečieme v rúre vyhriatej na 190°C cca 50 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať