Pridať recept

Morčacia pečeň na čili

ingrediencie

500 g
morčacia pečeň
2
slanina
2 strúčiky
cesnaku
1 ks
cibuľa
1 PL
horčica
1 ks
čili paprička
1 PL
maslo
1 PL
petržlenová vňať
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie

postup

1.
Morčacie pečene umyjeme, osušíme a nakrájame na menšie kúsky. Slaninu nakrájame na väčšie kúsky spolu s cibuľou a opečieme ich v panvici na rozpálenom oleji.
 
2.
Pridáme prelisovaný cesnak, pečene a mleté čierne korenie. Dochutíme ich horčicou, nasekanou čili papričkou a chvíľu ich restujeme.
3.
Podlejeme troškou vody a varíme, kým šťava nebude úplne hustá. Potom šťavu zjemníme maslom, pridáme petržlenovú vňať a soľ až úplne nakoniec. Hneď podávame!
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať