Hovädzí guláš s horkou čokoládou a fazuľou
4
porcie
80
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
150
g
biela fazuľa
400
g
hovädzie mäso
2
ks
cibuľa
trochu
olej
1
PL
mletá červená paprika
1
štipka
čili korenie
1
KL
mletá rasca
1
konzerva
lúpané paradajky
2
PL
papriková pasta
50
g
kvalitná horká čokoláda
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
postup
1.
Fazuľu premyjeme, zalejeme studenou vodou a necháme odstáť na chladnom mieste. Na oleji opražíme v hrnci nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme na kocky nakrájané mäso a všetko spolu opekáme, kým mäso nepustí šťavu.
2.
Pridáme mleté červenú papriku, prilejeme vodu, scedenú fazuľu a na miernom ohni všetko varíme cca 40 minút. Potom pridáme lúpané paradajky, soľ, korenie, paprikovú pastu, rascu a čili podľa chuti.
3.
Varíme, dokým mäso nebude mäkké a úplne na záver vložíme do hrnca rozlámanú čokoládu.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.