Šampiňóny na masle
4
porcie
35
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
šampiňóny
1
ks
cibuľa
1
maslo
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
1
hrsť
petržlenová vňať
postup
1.
Šampiňóny očistíme, môžeme ich pokrájať na menšie kúsky alebo nechať vcelku, ak sú menšie. V panvici rozpustíme maslo, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a orestujeme ju.
2.
Pridáme šampiňóny, opečieme ich zo všetkých strán, dochutíme soľou, korením a posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou. Príloha je hotová.
Podobné recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.