Pridať recept

Široké rezance s parmezánom a hnedým maslom

Široké rezance s parmezánom a hnedým maslom
Zdroj: gurmanka

ingrediencie

400 g
široké rezance
štipiek
soľ
100 g
parmezán
150 g
maslo

postup

1.
Taniere nahrejeme. Rezance uvaríme al dente v dostatočnom množstve vriacej osolenej vody podľa návodu na obale.
 
2.
Parmezán nastrúhame. Na menšej panvici rozpustíme maslo a necháme ho zľahka zhnednúť.
3.
Uvarené rezance scedíme, necháme odkvapkať v cedidle a potom ich premiešame s horúcim maslom. Okamžite ich podávame na nahriate taniere, posypeme nastrúhaným parmezánom a hneď podávame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať