Caprese veža
2
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
ks
mozzarella
2
ks
veľká paradajka
1
hrsť
bazalka
podľa chuti
soľ
podľa chuti
balzamikový ocot
postup
1.
Paradajky umyjeme, osušíme a nakrájame na plátky. Mozzarellu zbavíme nálevu a nakrájame na tak isto hrubé plátky ako paradajky.
2.
Postupne na taniere ukladáme striedavo paradajky a mozzarellu, ktoré zakaždým dochutíme soľou a nasekanou bazalkou. Hotové capresse veže pokvapkáme balzamikom a môžeme podávať.
Podobné recepty
Pripravte si GRANADÍR alebo granadiersky pochod: Recept na najlepší piatkový obed - takto už nebude nikdy suchý
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.