Pridať recept

Jahodová pena z bielkov

ingrediencie

1 ks
vaječný bielok
100 g
práškový cukor
1,5 hrnčeky
jahody

postup

Bielok vyšľaháme s cukrom, a keď začne peniť, primiešame rozpučené jahody. Mixérom vyšľaháme hustú jahodovú penu, ktorou naplníme misky alebo poháre. Dezert uložíme do chladničky a za hodinu môžeme podávať.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Tradičné maškrty z bielkové snehu
Tradičné maškrty z bielkového snehu: Jednoduché a neodolateľné
Ak máte radi ľahučké a zároveň chrumkavé dobroty, bielkový sneh vám poskytne oboje.
Jemná bublanina s jahodami a čokoládou
21 jahodových dezertov, po ktorých si oblížete všetky prsty
Sladučké jahodové recepty, ktoré chutia každému.
Čerstvé jahody
Jahody ako maľované a čerstvé celý týždeň, najlepší TRIK! Žiadna pleseň, chuť úžasná, takto ich udržíte dlho čerstvé
Jahody sú v sezóne - bohužiaľ, sú to aj majstri plesní. Našťastie existuje niekoľko trikov, ktoré môžeme...
Snehové pusinky
Toto by mal ovládať každý, kto chce mať dokonalé snehové pusinky! Overené FINTY na bielkový sneh, úžasne nadýchaný a perfektne drží tvar
Ako vyšľahať ten správny sneh do pripravovaného dezertu a čo urobiť, aby vždy vyšiel? Poradíme vám!
Bielkový sneh
Viete, ako pripraviť francúzsky, švajčiarsky a taliansky bielkový sneh?
Francúzsky, švajčiarsky a taliansky sneh z vaječných bielkov. Aký je medzi nimi rozdiel a ktorý zvoliť?
Kto má rád jahody, mal by o tom vedieť! Toto sa stane, keď ich budeme jesť každý deň
Ten, kto má rád jahody, by mal o tom vedieť! Toto sa stane, keď ich budeme jesť každý deň
Vychutnávate si sezónu jahôd naplno? Tušíte však, čo sa stane, keď ich budeme jesť každý deň?