Pridať recept

Cestoviny s kôprovou omáčkou

ingrediencie

1 ks
cibuľa
250 ml
sladka smotana na varenie
1 hrsť
nasekaný kôpor
500 ml
mlieko
trochu
olej
2 PL
hladká múka na zahustenie
trochu
soľ
trochu
ocot
trochu
cukor

postup

Nakrájanú cibuľku chvíľu speníme na oleji, pridáme múku a urobíme zápražku, ktorú potom zalejeme smotanou a mliekom. Necháme povariť za stáleho miešania kým nezhustne. Dochutíme soľou, trošku cukru a ocot podľa chuti. Do hotovej omáčky primiešame nadrobno nakrájaný kôpor. Podávame s cestovinami a uvareným vajíčkom.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
TOP
Krehké placky s kôprom (Qutab)
Zbierka najlepších receptov s kôprom, ktoré si budete chcieť pripraviť vždy, keď je kôpor
Najlepšie recepty na každú príležitosť (nielen) pre milovníkov kôpru plus rada šéfkuchára, ktorú vyvážite zlatom!
Ako uvariť hustú omáčku? Parádna, baklažánovo-paradajková omáčka
Na stredomorskej kuchyni ma vždy fascinoval spôsob akým varili, ako varili mamy a babky Talianky. Z celého srdca...
Najlepšia paradajková omáčka: Dokonale krémová a lahodná chuť! Stačí jedna surovina a inak ju už pripravovať nebudete
Najlepšia paradajková omáčka: Dokonale krémová a lahodná chuť! Stačí jedna surovina a inak ju už pripravovať nebudete
Ak raz ochutnáte túto omáčku, nebudete chcieť jesť žiadnu inú paradajkovú omáčku. A najlepšie je,...
Sviečková na smotane
Nedeľný obed: Najlepšie recepty na šťavnaté mäso s omáčkou, po ktorých sa bude celá rodina zalizovať
Hľadáte inšpiráciu, čo dnes uvariť? Máme pre vás bohatú ponuku receptov na chutné mäso, ktoré dokonale...
Ako uchovať paradajky na zimu?
Ako uchovať paradajky na zimu? Inšpirujte sa týmito receptami na domáci kečup, pretlak, omáčku i šalát
Vôňa paradajok nám pripomína slnečné leto, keď sme si pochutnávali na rôznych šalátoch a pochúťkach...
Cooking Bolognese Sauce
Inšpirujte sa talianskou kuchyňou - omáčka Bolognese!
Bolonská omáčka, pasta alla Bolognese alebo bolonské ragú. Áno, stále sme pri tej istej talianskej paradajkovej...