Pridať recept

FOTORECEPT: Pečená bravčová pečienka s brokolicou

Fotorecept: Pečená bravčová pečienka s brokolicou
Zdroj: ivet_hrabovska

ingrediencie

200 g
brokolica
1 ks
mrkva
1 ks
špagetová cuketa
500 g
bravčová pečienka
1 ks
cibuľa
1 PL
ocot balsamico
ks
soľ
ks
mleté čierne korenie
ks
pálivá červená paprika

postup

Fotorecept: Pečená bravčová pečienka s brokolicou
Fotorecept: Pečená bravčová pečienka s brokolicou
Zdroj: ivet_hrabovska
 
1.
Cibuľu a pečienku nakrájame a polejeme 1 PL balsamico olejom. Premiešame a necháme 30 minút marinovať.
Fotorecept: Pečená bravčová pečienka s brokolicou
Fotorecept: Pečená bravčová pečienka s brokolicou
Zdroj: ivet_hrabovska
 
2.
Na záver pridáme natrhanú brokolicu,nakrájanú cuketu a mrkvu a všetko okoreníme pálivou červenou paprikou.
Fotorecept: Pečená bravčová pečienka s brokolicou
Fotorecept: Pečená bravčová pečienka s brokolicou
Zdroj: ivet_hrabovska
3.
Podlejeme 1 dl vody a prikryté pečieme v rúre vyhriatej na 220 stupňov 15 minút.
Fotorecept: Pečená bravčová pečienka s brokolicou
Fotorecept: Pečená bravčová pečienka s brokolicou
Zdroj: ivet_hrabovska
4.
Potom zapekaciu misu odokryjeme a dopečieme pri tej istej teplote 10 minút. Dosolíme a dokoreníme podľa chuti. Dobrú chuť!
Fotorecept: Pečená bravčová pečienka s brokolicou
Fotorecept: Pečená bravčová pečienka s brokolicou
Zdroj: ivet_hrabovska
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Filip Urbanič
Treba ísť von, nebáť sa vyskúšať to, makať, učiť sa, byť pokorný a vedieť prijať aj kritiku, odkazuje Filip Urbanič všetkým mladým kuchárom (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je „mladá puška" z Dánska a budúci šéfkuchár, Filip Urbanič.
Roman
Šokujúce zistenie Romana, experta na mäso: Myslíte si, že viete, ako sa delí hovädzie mäso? Pravda je však úplne iná! Vyvrátil aj tento mýtus (podcast)
Aj vy radi chodievate do mäsiarstva? Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je expert na mäso...
Chutný podcast - Tomáš Sika
Baví má nápad v jedle a hlavne to, že je poctivo urobené, hovorí Tomáš Sika (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je majiteľ reštaurácie MENJU, Tomáš Sika.
Šéfkuchár Palo Sekerka
Je pre nás dôležité, aby vynikli ľudia, od ktorých máme suroviny. To, čo ide na tanier, je z 80% práve ich práca, hovorí šéfkuchár Palo Sekerka
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár, Palo Sekerka a jeho partnerka Lucia Hô-Chí.
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...