Bravčový guláš na kari
6
porcií
80
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
bravčové stehno
2
ks
cibuľa
2
PL
olej
2
ks
paradajka
podľa chuti
kari korenie
2
ks
zemiak
2
strúčiky
cesnaku
1
ks
kápia
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
postup
1.
Bravčové mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na kocky. V hrnci na rozpálenom oleji speníme nadrobno nakrájanú cibuľu. Po 5 minútach pridáme mäso, dochutíme ho soľou, korením a dusíme asi 10 minút.
2.
Mäso podlejeme troškou vody, pridáme olúpané a nadrobno nakrájané paradajky. Dusíme prikryté ďalších 20 minút.
3.
K mäsu potom primiešame kari korenie, na kocky nakrájané zemiaky a prelisovaný cesnak. Podľa potreby ešte prilejeme vodu.
4.
Pridáme na kocky nakrájanú kápiu, varíme ho ešte 20 minút, dochutíme soľou, korením a môžeme podávať.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.