Bravčové mäso v slaninovom obale s ananásom
4
porcie
75
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
bravčové rezne
4
syr
4
šunka
2
ananás
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
100
ml
sójová omáčka
1
KL
mletá červená paprika
trochu
olej
8
slanina
postup
1.
Bravčové rezne umyjeme, osušíme a mierne naklepeme. Do misky si nalejeme sójovú omáčku, dochutíme ju soľou, korením, mletou červenou paprikou a primiešame trošku oleja. Do tejto marinády na noc naložíme mäso.
2.
Potom si na kuchynskú dosku rozložíme mäso, uložíme naň plátok syra, šunky a kúsok ananásu. Mäso zvinieme, obalíme v slanine a previažeme niťou.
3.
Rýchlo ho opečieme v panvici zo všetkých strán. Vyberieme aj s výpekom do zapekacej misy, trošku podlejeme a pečieme pri teplote 180°C cca 25 minút domäkka.
Podobné recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.