Pridať recept

Farebné cestoviny s tuniakom

ingrediencie

ks
viacfarebné cestoviny
1 konzerva
tuniak v konzerve
1 ks
cibuľka
1
maslo
5 ks
cherry paradajky
1 ks
paprika
ks
nastrúhaný syr
1 KL
olej
ks
soľ

postup

Tieto cestovinky papáme s paličkami 😉

1.
Na masle spražime cibuľku na drobno nakrájanú a pridáme tuniaka v konzerve kúsky (nie drveny) 3minutky osmažíme a odstavíme.
 
2.
Uvarenú cestovinu premyjeme a pridáme lyžicu oleja. Nakrajané cherry a papriku pridáme do cestovín a tiež tuniaka. Všetko spolu premiešame a dochutíme soľou.
3.
Podávame s nastrúhaným syrom
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Cestovinové šaláty sú hitom leta: Vyhnite sa týmto chybám pri ich príprave
Cestovinové šaláty sú hitom leta: Vyhnite sa týmto chybám pri ich príprave!
Milujete cestovinové šaláty? Pri príprave si však dajte pozor na tieto chyby.
Hlad je najlepší kuchár! Tento ŠTUDENTSKÝ ŠALÁT máte hotový za 15 minút a nasýti celú rodinu, pridajte
Hlad je najlepší kuchár! Tento ŠTUDENTSKÝ ŠALÁT máte hotový za 15 minút a nasýti celú rodinu, pridajte všetko, čo doma nájdete
Nestrácajte čas zdĺhavým varením a pustite sa do tohoto studeného cestovinového šalátu, do ktorého môžete...