Pridať recept

VIDEORECEPT: Talianská rukolová zemiaková kaša

5
porcií
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 kg
varené zemiaky
ks
rukola
ks
mleté čierne korenie
ks
soľ
ks
olivový olej
1,5 dl
smotana

postup vo videu vyššie

Vyskúšajte jedinečné spojenie chutí rukoly so zemiakovou kašou.

1.
Uvaríme si zemiaky v osolenej vode.
 
2.
Rukolu nakrájame na jemné kúsky.
3.
Uvrené zemiaky okoreníme a osolíme. Metličkovým mixérom rozmixujeme.
4.
Pridáme olivový olej a opäť rozmixujeme.
5.
Pridáme ohriatu smotanu a opäť rozmixujeme, aby bola kaša nadýchaná.
6.
Po lyžiciach pridáme na jemno nakrájanú rukolu a jemne vmiešame.
7.
Servírujeme ako hlavné jedlo alebo ako prílohu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Clervaux
20.4.2017 11:58 | |
+4 -0
vyzerá to dobre a rýchlo. opáčime:) vďaka za tip
Podobné články
Chcete získať späť energiu po sviatočnom prejedaní? Jedzte túto zeleninu!
Chcete získať späť energiu po sviatočnom prejedaní? Jedzte túto zeleninu!
Aromatická, korenistá zelenina dodáva šalátom nádherný rozmer, je zdravá a mnohí tvrdia, že má dokonca...
Najčastejšia chyba pri varení zemiakov: Vkladáte zemiaky do studenej alebo vriacej vody?
Najčastejšia chyba pri varení zemiakov: Vkladáte zemiaky do studenej alebo vriacej vody?
Možno si myslíte, že varenie zemiakov je jednou z najjednoduchších kulinárskych úloh? Budete prekvapení, keď...
Zemiaková kaša
Zemiaková kaša vždy krásne nadýchaná, krémová a bez hrudiek! Trik skúsenej gazdinky, ako pripraviť tú najlepšiu + recepty
Nadýchané a krémové zemiakové pyré získate vďaka správne zvoleným surovinám a pár drobných pravidlám...
Zozelenenie zemiakov
Pozrite sa, či ich nemáte doma: Stačí hrubšia šupka? Je to mýtus! Zelené zemiaky sú jed
Všetci máme radi zemiaky. Ak nie varené, tak v podobe pečených, zemiakových placiek alebo hranolčekov. Ukazuje...
Mladé zemiaky a skoré zemiaky nie sú to isté. Ako ich rozlíšiť?
Mladé zemiaky a skoré zemiaky nie sú to isté. Ako ich rozlíšiť?
Pre mnohých ľudí nie je nič lepšie ako mladé zemiaky na obed doplnené šalátom a reďkovkami so smotanou...