VIDEORECEPT: Oškvarková pomazánka
6
porcií
15
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
200
g
čerstvé oškvarky
2
PL
dijonská horčica
ks
čerstvé mleté korenie
2
ks
uvarené vajíčko
ks
bezlepkový chlieb
postup vo videu vyššie
Veľmi jednoduchá a klasická oškvarková pomazánka. Najlepšie chutí z čerstvých oškvarkov.
1.
Do misky vložíme oškvarky spolu s dijonskou horčicou a čerstvo pomletým čiernym korením.
2.
Vymixujeme tyčovým mixérom alebo kuchynským robotom.
3.
Medzitým si na jemno nastrúhame uvarené vajíčka.
4.
Zľahka vmiešame do zmesi.
5.
Servírujeme. Komu viac chutná tuhá nátierka vloží pred servírovaním do chladničky na pár hodín.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
rastislav2311
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.