Pridať recept

Marinované bravčové rezne

ingrediencie

500 g
bravčové mäso zo stehna
2 ks
vajce
2 PL
solamyl
ks
sojová omáčka, wolčestrova omáčka, horčica, kečup
1 ČL
grilovacie korenie

postup

Marinované mäsko je šťavnaté, hodí sa k jednoduchej prílohe.

1.
Mäso nakrájame na plátky, naklepeme.
 
2.
Suroviny na marinádu zmiešame v miske, naklepané rezne dáme marinovať, najlepšie cez noc.
3.
Na troche oleji namarinované rezne dáme na panvicu opiecť, z oboch strán.
4.
Podávame s prílohou podľa chuti, My sme mali na chate varené zemiaky, tzv. tlačené..(po česky šťouchané) s maslom a petržlenovou vňaťou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Kuracie rezne
Toto je FINTA na dokonale tenučký, rovnomerne naklepaný rezeň! Jednoduchá metóda, ktorú takmer nikto nepozná + recepty
Ak sa dnes chystáte pripravovať rezne, vyskúšajte tento málo známy spôsob, ako ich rovnomerne naklepať. Funguje...
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!