Čokoládovo-orechové šuhajdy
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
čokoláda na varenie
100
g
Cera
200
g
cukor
260
g
mleté orechy vlašské
ks
rum, na ozdobu, pol orecha
150
ml
mlieka
1
ks
vanilkový cukor
postup
1.
Rozpustíme Ceru a čokoládu v hrnci nad parou.
2.
Pripraváme si košíčky na šuhajdy. Túto rozpustenú čokoládu dáme na spodok každého košíčka.
3.
Z mlieka, cukru, rumu, masla a vanilkového cukru, orechov si pripravíme plnku. Sparíme ju - krátko povaríme.
4.
Plnku plníme do košíčkov na už zatvrdnutú čokoládu.
5.
Nakoniec do košíčkou vlejeme rozpustenú čokoládu.
6.
Vrch dekorujeme polovicou orechov, alebo cukríkovým zdobením.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dorisa
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.