Biele šuhajdy
25
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
200
g
biela čokoládový poleva (dukátiky)
50
g
Cera
20
g
maslo
1
ks
salko v tube
3
PL
kokos
ks
cukríkové zdobenie Dr.Oetker
postup
Šuhajdy nesmú chýbať na sviatočnom stole.
1.
Čokoládu spolu s tukom a maslom roztopíme nad parou. Roztopenú zmes nalejeme na spodok papierových košíčkov.
2.
Pripravíme si plnku zmiešaním kokosu a salka.Túto plnku dáme po lyžičke do každého košíčka.
3.
Do každého košíčka dolejeme roztopenú bielu čokoládu.Vrch dekorujume podľa fantázie.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dorisa
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.