Zemiaky nakyslo
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
zemiaky
1
liter
mäsový bujón
200
ml
kyslá smotana
hladká múka
bobkový list
soľ
ocot
mletá červená paprika
postup
1.
Očistené zemiaky nakrájame na menšie kúsky. Zalejeme bujónom, pridáme bobkový list, soľ a varíme domäkka.
2.
V miske si rozmiešame smotanu na varenie s kyslou smotanou a 2 PL hladkej múky. Za stáleho miešanie pridáme k uvareným zemiakov a miešame kým nezovrú.
3.
Dochutíme mletou červenou paprikou, podľa potreby dosolíme a pridáme pár kvapiek octu.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
ik777
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.