Pridať recept

Cestoviny s brokolicou, paradajkami a mäsom

Cestoviny s brokolicou, paradajkami a mäsom
Zdroj: kuchtik1

ingrediencie

100 g
morčacie prsia
60 g
cestoviny
brokolica
cherry paradajky
2 KL
olej
kukurica

postup

1.
Cestoviny uvaríme v mierne osolenej vode "al dente".
 
2.
Brokolicu rozoberieme na ružičky a spolu s paradajkami povaríme v pare zhruba 5 minút. Pokvapkáme lyžičkou oleja.
3.
Morčacie mäso okoreníme talianskou zmesou korenia a potrieme olejom. Opečieme na rozpálenej panvici s nepriľnavým povrchom zhruba 2-3 minúty z každej strany.
4.
Po opečení pokrájame na kocôčky a zmiešame s cestovinami a varenou zeleninou s olejom. Namiesto cestovín môžete použiť napríklad zemiakové noky s kukuricou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Root vegetables
Viete, ktorú zeleninu by ste mali mať počas leta doma? Pozrite sa, či máte aspoň jednu!
Lokálnu zelenina je zdravá, dokonale čerstvá a nemusí sa dovážať. Viete ktorých päť superpotravín v lete...
Obľúbená brokolica vo jednoduchých receptoch
Pochúťky z brokolice tak, ako ich máme najradšej
Brokolica je nutrične bohatá zelenina s krásnou farbou, ktorá sama o sebe evokuje množstvo kulinárskych nápadov...
Talianska kuchyna2
Talianska kuchyňa, história pizze a delenie cestovín
Talianska kuchyňa je národná kuchyňa Talianska, ktorou sa inšpirovalo mnoho daľších krajín. Využíva rôzne...
Musíte cestoviny prelievať studenou vodou? Raz a navždy to objasníme!
Musíte cestoviny opláchnuť studenou vodou? Raz a navždy to objasníme!
Keď sú cestoviny uvarené, scedíme ich a potom ich zalejeme studenou vodou. Robili to tak už naše mamy a staré...
Pridajte túto surovinu do vody a cestoviny sa už nikdy nerozvaria
Pridajte túto surovinu do vody a cestoviny sa už nikdy nerozvaria
Varenie cestovín je jednou z najjednoduchších úloh v kuchyni. Aj napriek tomu sa však pravdepodobne nenájde...
close up of carbohydrate food
Zemiaky, ryža, cestoviny alebo krúpy? Dietológ raz a navždy vyrieši vašu dilemu
Sú neodmysliteľným doplnkom polievok alebo druhého chodu, ale čo bude najlepšia voľba? Dietológ si vzal...