Treska na zeleninovej ryži
1
porcia
nízka
náročnosť
ingrediencie
150
g
treska
40
g
ryža
1
ks
paprika
paradajka
1
KL
olej
postup
1.
Ryžu dôkladne prepláchneme, kým neodteká celkom čistá voda. Presypeme do nádoby s nepriľnavým dnom, zalejeme horúcou vodou (trochu nad ryžou), osolíme, zakryjeme a necháme vydusiť vodu. Tesne pred vydusením vody pridáme do ryže papriku a paradajky pokrájané na malé kocôčky.
2.
Tresku mierne osolíme, posypeme sladkou paprikou a zľahka potrieme olejom. Pečieme na papieri na pečenie pri 170 stupňoch zhruba 10 minút. Podávame so zeleninovou ryžou. Miesto ryže si k treske dajte napríklad zemiakovú kašu.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.