Pridať recept

Horehronský rezeň

ingrediencie

400 g
teľacie stehno
5 PL
olej
soľ
2 ks
vajce
1/2 dl
mlieko
5 KL
hladká múka
50 g
zemiaky

postup

1.
Teľacie rezne naklepeme, na okrajoch narežeme, osolíme, obalíme cestíčkom a vypražíme doružova.
 
2.
Cestíčko pripravíme tak, že z vajec, mlieka, múky a očistených postrúhaných zemiakov vymiešame hladké cesto, ktoré trocha osolíme. Podávame so zemiakovým pyré, s uhorkou alebo šalátom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Kuracie rezne
Toto je FINTA na dokonale tenučký, rovnomerne naklepaný rezeň! Jednoduchá metóda, ktorú takmer nikto nepozná + recepty
Ak sa dnes chystáte pripravovať rezne, vyskúšajte tento málo známy spôsob, ako ich rovnomerne naklepať. Funguje...
Rezne
Rezne sú naše najobľúbenejšie jedlo: Ako ich máte najradšej?
Rezne by sme pokojne mohli označiť titulom nášho národného jedla. Stačí sa prejsť v nedeľu po poschodiach...
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.