Baklažánová nátierka
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
ks
baklažán
40
g
olej
soľ
2
ks
cibuľa
5
strúčikov
cesnaku
1
PL
citrónová šťava
4
ks
paradajka
petržlenová vňať
2
ks
vajce
postup
1.
Umyté baklažány opečieme v rúre.
2.
Vychladnuté ich olúpeme, rozotrieme, pridáme olej, cesnak rozotretý so soľou, pokrájanú cibuľu a rajčiaky. Všetko pokvapkáme citrónovou šťavou a nakoniec primiešame zelenú petržlenovú vňať posekanú nadrobno.
3.
Natrieme na opečený chlieb a ozdobíme kúskami rajčiakov a vajec uvarených natvrdo.
Podobné recepty
Nikdy ju nedávajte do vývaru! Zmení chuť, farbu a nebude ani lepší. Aj napriek tomu ju mnoho ľudí používa
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.