Pridať recept

Hovädzí plátok s dusenou zeleninou

ingrediencie

130 g
hovädzia sviečkovica
zelená fazuľka
paprika
cherry paradajky
40 g
pohánka
1/2 KL
olej
1 KL
majonéza

postup

1.
Pohánku zalejeme dvojnásobným množstvom horúcej vody, zakryjeme pokrievkou a necháme odstáť.
 
2.
Hovädzí steak okoreníme a potrieme olejom. Opečieme na rozpálenej panvici s nepriľnavým povrchom zhruba 3 minúty z každej strany. Po opečení mierne osolíme steakovou soľou.
3.
Podávame s pohánkou, surovou zeleninou a trochou majonézy.Namiesto pohánky si môžete podobne pripraviť napríklad pšeno.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Pohankovakasa
Raňajkové recepty od Henriety Peškovičovej
Henrieta Peškovičová pre vás varí, rawí a pečie dobroty od výmyslu sveta v rámci projektu Varíme s Henrietou...
Varená pohánka
Zoznámte sa s pohánkou! 10 chutných receptov z pohánky
Výživná, zdravá a chutná surovina, ktorá skrátka nesmie chýbať vo vašom jedálničku.
Lagris pohánka
Pohánka – vedeli ste, že...?
Je prirodzene bezlepková a doslova plná zdraviu prospešných látok – obsahuje bielkoviny, glycidy, lipidy...
Pohánka, cícer, natural ryža – ako ich správne pripraviť?
Snažíte sa zaradiť do stravy racio potraviny, ako sú napríklad ryža natural, cícer či pohánka, no stále vám...
pohánka
Zabudnutá pohánka sa vracia na výslnie
Pohánka bola v minulosti považovaná za obilie chudobných, no dnes sa opäť zaradzuje do jedálničkov kvôli...
Sviečková na smotane
Nedeľné špeciality z hovädzieho mäsa: Vďaka tajnej prísade je mäso mäkké a zamatovo jemné, skutočne funguje a to na všetky druhy + recepty
Hovädzie mäso síce nepatrí k najlacnejším druhom mäsa, ale u našincov je veľmi obľúbené. Pripravujeme...