Tagliatelle s údeným lososom
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
cestoviny tagliatelle
štipiek
soľ
1
zväzok
kôpor
500
ml
smotana
4
cl
vermut
štipiek
kajenské korenie
štipiek
mleté čierne korenie
400
g
údený losos
postup
1.
Tagliatelle uvaríme al dente podľa návodu na obale v dostatočnom množstve vriacej osolenej vody. Scedíme a necháme odkvapkať. Kôpor opláchneme a osušíme, 2 vetvičky nasekáme nahrubo.
2.
Smotanu povaríme s vermútom a 1 celou vetvičkou kôpru a necháme zhustnúť na krémovú omáčku.
3.
Z omáčky vyberieme kôpor, osolíme ju a dochutíme korením. Údeného lososa nakrájame na kúsky a spolu s nasekaným kôprom ho vmiešame do omáčky. Tagliatelle prelejeme omáčkou a podávame.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.