Pridať recept

Rizoto s Tofu a šampiňónmi

ingrediencie

300 g
ryža
250 g
šampiňóny
250 g
tofu
50 g
sterilizovaná kápia
olej
1 ks
cibuľa
droždie
sójová omáčka
drvená rasca
soľ

postup

1.
Na rozpálenom oleji rýchlo opečieme na kocky pokrájané Tofu. Pridáme k nemu plátky šampiňónov, posekanú cibuľu a rascu. Zmes posolíme, poprášime mletou paprikou, podlejeme trochou vody a necháme krátko dusiť.
 
2.
Keď sú šampiňóny mäkké, primiešame vopred uvarenú ryžu. Rizoto ochutíme droždím a sójovou omáčkou, prizdobíme prúžkami kapie.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Ľahké a delikátne rizoto bez mäsa: 7x inak
Ľahké a delikátne rizoto bez mäsa: 7x inak
Aj bez mäska vykúzlite vynikajúce rizoto!
Ako správne na talianske rizoto?
Viete čo je nočná mora milovníkov talianskej gastronómie? Keď im do rizota pridáte šľahačkovú smotanu...
Aj vy oplachujete ryžu? Je to správne? Odpoveď je jednoznačná
Aj vy oplachujete ryžu? Je to správne? Odpoveď je jednoznačná, toto by mal vedieť každý!
Mala by sa ryža pred varením preplachovať? Ako a prečo? Poznáme odpoveď!
Delikátne rizoto: Overený recept na pravé talianske rizoto
Delikátne rizoto: Overený recept na pravé talianske rizoto plus nápady, ako ho ozvláštniť
Uvarte si s nami skutočnú delikatesu, ktorá bude hotová do pol hodiny. Tu je osvedčený recept užitočné rady,...
close up of carbohydrate food
Zemiaky, ryža, cestoviny alebo krúpy? Dietológ raz a navždy vyrieši vašu dilemu
Sú neodmysliteľným doplnkom polievok alebo druhého chodu, ale čo bude najlepšia voľba? Dietológ si vzal...