Pridať recept

Rezeň s hubami

ingrediencie

200 g
šampiňóny
1 ks
cibuľa
olej
1,5 dl
sladká smotana
1/2 dl
kyslá smotana
soľ
mleté čierne korenie
petržlenová vňať
600 g
bravčové stehno

postup

1.
Huby očistíme a nakrájame na štvrťky. Cibuľu nakrájame nadrobno, opražíme na oleji, pridáme huby, posolíme, okoreníme a dusíme domäkka. Zahustíme rozšľahanou sladkou a kyslou smotanou a niekoľko minút povaríme. Nakoniec pridáme posekanú vňať.
 
2.
Mäso umyjeme, osušíme, nakrájame na rezne, cez mikroténovú fóliu naklepeme, posolíme a okoreníme.
3.
Na rozohriatom oleji prudko opečieme, vložíme do pekáča, polejeme omáčkou a vo vyhriatej rúre zapekáme 10 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
TOP
Bravčové kocky na šťave
Recepty na prípravu bravčového stehna: Tak mäkké a chutné mäsko ste ešte nejedli! Výborné a jednoduché!
Čo dnes variť? Zozbierali sme pre vás recepty z bravčového stehna, ktoré u nás hľadáte najčastejšie. Sú...
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!