Pridať recept

Bylinkový zajac

ingrediencie

600 g
králičie mäso
1 ks
cibuľa
1 ks
mrkva
1/4 ks
zeler
3 strúčiky
cesnaku

Marináda

3 PL
voda
1 PL
petržlenová vňať
1 KL
oregano
1 KL
šalvia
štipiek
soľ

postup

1.
Zajaca rozdelíme na porcie, ktoré potrieme zo všetkých strán marinádou, pripravenou zmiešaním všetkých prísad. Necháme do druhého dňa odležať.
 
2.
Na druhý deň zajaca sprudka opečieme. Potom mäso rýchlo vyberieme. Na dno kastrólu poukladáme kolieska cibule, cesnak, zeler a mrkvu. Vložíme zajaca a pečieme domäkka. TIP: Podávame s varenými zemiakmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať