Pravý tatarák
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
hovädzia sviečkovica
štipiek
morská soľ
štipiek
mleté čierne korenie
trochu
tabasco
štipiek
kajenské korenie
4
ks
žĺtok
4
PL
cibuľa
4
PL
kapary
1
PL
dijonská horčica
trochu
olivový olej
1
plátok
worchesterská omáčka
postup
Mäso škriabeme nožom tak, aby v ňom neboli žiadne kožky, tuk a žilky. Potom mäso nasekáme nožom po 15 minútach, aby vznikla jemná mäsová kašička. Potom mäso osolíme, okoreníme, ochutíme omáčkou Tabasco, štipkou čierneho korenia, dijónskou horčicou, vorcesterskou omáčkou, olivovým olejom, posekanými kapary a cibuľou. Podávame s hriankami a cesnakom.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.