Hovädzie mäso na mletom čiernom korení
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
hovädzie mäso
200
g
cibuľa
60
g
masť
podľa chuti
soľ
2
KL
mleté čierne korenie
1
PL
hladká múka
1
hrsť
hrozienka
postup
Mäso zľahka naklepeme a pokrájame na menšie kúsky. Cibuľu pokrájame nadrobno, opražíme na masti do zlata, pridáme pokrájané mäso a za stáleho miešania znova opražíme. Potom zasypeme múkou, ešte stále trocha opražíme, zalejeme vývarom z kostí alebo horúcou vodou, osolíme, okoreníme, pridáme očistené hrozienka a udusíme domäkka.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.