Pridať recept

Hovädzie mäso na mletom čiernom korení

Hovädzie mäso na mletom čiernom korení
Zdroj: gurmanka

ingrediencie

600 g
hovädzie mäso
200 g
cibuľa
60 g
masť
podľa chuti
soľ
2 KL
mleté čierne korenie
1 PL
hladká múka
1 hrsť
hrozienka

postup

Mäso zľahka naklepeme a pokrájame na menšie kúsky. Cibuľu pokrájame nadrobno, opražíme na masti do zlata, pridáme pokrájané mäso a za stáleho miešania znova opražíme. Potom zasypeme múkou, ešte stále trocha opražíme, zalejeme vývarom z kostí alebo horúcou vodou, osolíme, okoreníme, pridáme očistené hrozienka a udusíme domäkka.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Perfektné hovädzie: 9 trikov, ktoré vylepšia chuť mäsa aj ušetria námahu
Perfektné hovädzie: 9 trikov, ktoré vylepšia chuť mäsa aj ušetria námahu
Bez ohľadu na to, či dávate prednosť hovädzej sviečkovej, roštenke alebo často varíte s mletým hovädzím...
Čierne korenie
Čierne korenie: Ako prispieva k nižšej spotrebe soli a prečo do polievok pridávať celé guličky?
Čierne korenie je zdravé, pomáha k lepšiemu tráveniu a pridaním do jedál znižujete spotrebu soli. Čo ešte?
Ako kontrolujete čerstvosť mäsa v obchode? Urobte tento test prstom!
Ako kontrolujete čerstvosť mäsa v obchode? Urobte tento test prstom!
Mnohí z nás sa vyhýbajú balenému mäsu a kupujú ho radšej na pultoch či v mäsiarstvach. Takto je to...
Viete, na čo sa používa podložka v balenom mäse?
Viete, na čo slúži podložka v balenom mäse?
Mäso balené v plastových nádobách sa najčastejšie ukladá na špeciálnu bielu podložku. Prečo ju výrobca...
Pravý hovädzí tatarák
Pravý hovädzí TATARÁK a variácie, ktoré ešte nepoznáte! Táto luxusná pochúťka u nás na Silvestra nesmie chýbať!
Patríte medzi skupinku nadšencov, ktorým sa pri pohľade na tatársky biftek s cesnakovými hriankami zbiehajú...
Sviečková na smotane
Nedeľné špeciality z hovädzieho mäsa: Vďaka tajnej prísade je mäso mäkké a zamatovo jemné, skutočne funguje a to na všetky druhy + recepty
Hovädzie mäso síce nepatrí k najlacnejším druhom mäsa, ale u našincov je veľmi obľúbené. Pripravujeme...