Bravčové rebierka na paprike
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
bravčové rebierko
štipiek
soľ
1
KL
mletá červená paprika
30
g
masť
20
g
hladká múka
40
g
cibuľa
200
ml
kyslá smotana
postup
Rebierka na okrajoch narežeme, naklepeme, osolíme, obalíme mletou červenou paprikou, múkou a na rozpálenej masti z obidvoch strán prudko opečieme. Opražené rebierka dáme do väčšie kastróla na masť, v ktorej sme opražili cibuľu pokrájanú nadrobno, zalejeme vriacou vodou a prikryté pomaly dusíme do mäkka. Mäkké zalejeme smotanou rozšľahanou s trochou múky a všetko ešte chvíľu povaríme. Rebierka urovnáme na misu a polejeme precedenou šťavou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.