FOTORECEPT: Pikantná bravčová pečeň
3
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
350
g
bravčová pečeň
1
ks
cibuľa
100
g
oravská slanina
3
ks
feferónka
100
ml
olej
štipiek
mleté čierne korenie
štipiek
soľ
postup
1.
Slaninu pokrájame na kocky a na panvici ju opražíme, ak sa vytopí málo masti môžeme pridať trochu oleja, pridáme pokrájanú cibuľu spolu podusíme, pokrájame pečeň, okoreníme ju
2.
a dáme opiecť z každej strany do mäkka, pridáme nadrobno pokrájané feferónky a premiešame
3.
Solíme až tesne pred podávaním, aby nám pečeň nestvrdla. Ako prílohu dávame tatarskú omáčku a hranolky alebo zemiakovú kašu.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.