Pusinky
30
porcií
100
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
KL
vanilkový cukor
2,25
dl
krupicový cukor
1
ks
vaječný bielok
1
KL
cukrárske kvasnice
1
PL
škrobová múčka
postup
1.
Tuhy sneh vyšľaháme z bielka a primiešame vanilkový a krupicový cukor. V ďalšej miske zmiešame škrobovú múčku a kvasnice (uhličitan amónny) a pridáme ju k snehu.
2.
Plech vystelieme papierom na pečenie a naň rozložíme pomocou 2 lyžíc 30 kopčekov pripravenej zmesi. Budeme ich piecť v strednej časti rúry pri teplote 150°C. Ak sú hotové pusinky mali by byť na dotyk suché.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.