Kuracie prsia s cviklou
4
porcie
stredná
náročnosť
ingrediencie
kuracie prsia
1
ks
cibuľa
1
KL
olej
1
pohár
zaváraná cvikla
1
téglik
majonéza
podľa chuti
soľ
1
KL
krenex
postup
1.
Na oleji speníme pol cibule, pridáme na rezančeky pokrájané mäso, po chvíli podlejeme a podusíme pod pokrievkou.
2.
Keď je kuracia zmes hotová, pridáme do nej 4 lyžičky rozmixovanej cvikly, druhú polku cibule, lyžičku krenexu a osolíme. Ďalej už nedusíme, ale iba prehrejeme.
3.
Po vychladnutí primiešame majonézu a dáme odležať do chladničky.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.