Pripravíme si misku, do ktorej dáme všetky suroviny na omáčku (sójovú omáčku, jemné arašidové maslo, hnedý cukor, med, biely ryžový ocot, sezamový olej, pálivú čili omáčku, postrúhaný cesnak a mleté čierne korenie).
Čínska barbecue omáčka Hoisin
Hoisin je čínska barbecue omáčka, ktorá je výborná na marinovanie mäsa, hydiny aj rýb. Výborne poslúži aj pri grilovačke...
POSLAŤ RECEPT NA MAIL
Url adresa receptu sa odošle na mail, ktorý zadáte. Ak ste prihlasený, je automaticky
predvyplnený Váš mail.
ZatvoriťIngrediencie
- 60 mlsójová omáčka
- 2 PLjemné arašidové maslo
- 1 ČLhnedý cukor
- 1 ČLmed
- 2 ČLbiely ryžový ocot
- 2 ČLsezamový olej
- 1 ČLpálivá čili omáčka
- 1 strúčikcesnak (postrúhaný)
- 1 štipkamleté čierne korenie
Postup
- 1
- 2
Všetko spolu dobre premiešame a omáčka je hotová.
Bon Appétit