© Ringier Slovakia Media s.r.o. Autorské práva sú vyhradené a vykonáva ich prevádzkovateľ portálu. Spravodajská licencia vyhradená.

Kakaovo-kokosový tvarohový krém s jahodami

Rýchly, pohárový dezert plný chutí, ktoré vás dostanú.

Kakaovo-kokosový tvarohový krém s jahodamifotogalériaKakaovo-kokosový tvarohový krém s jahodamiZdroj: iStockphoto
Príprava
15min
Úprava
0min
Porcie
3
Pridať medzi moje recepty

Ingrediencie

  • 500 g
    jemný tvaroh
  • 200 g
    grécky jogurt
  • 3 PL
    strúhaný kokos
  • 50 ml
    vriaca voda
  • 2 PL
    kryštálový cukor
  • 1 PL
    kakao
  • 1 hrsť
    čerstvé jahody

Postup

  • 1

    V miske spolu vymiešame tvaroh, jogurt a strúhaný kokos.

  • 2

    V inej miske premiešame kakao s kryštálovým cukrom zalejeme vriacou vodou. Vymiešame kakaovú pastu, ktorú po vychladnutí vmiešame do tvarohového krému.

  • 3

    Mramorový krém navrstvíme do pohárov, dáme na 30 minút vychladiť a pred podávaním dekorujeme čerstvými jahodami.

Bon Appétit
Ohodnoťte recept