Do väčšej misky vyklopíme vaničku tvarohu, pridáme smotanu, nasekaný kôpor a na kolieska pokrájanú cibuľku spolu s vňaťou (cíbikom).
Kôprová nátierka
Vynikajúca, svieža nátierka z tvarohu, smotany a čerstvého kôpru.
POSLAŤ RECEPT NA MAIL
Url adresa receptu sa odošle na mail, ktorý zadáte. Ak ste prihlasený, je automaticky
predvyplnený Váš mail.
ZatvoriťIngrediencie
- 250 ghrudkovitý tvaroh
- 2 PLkyslá smotana
- 2 PLnasekaný čerstvý kôpor
- 2 ksjarná cibuľka
- 1 PLextra panenský olivový olej
- 1 KLcitrónová šťava
- podľa chutisoľ, mleté čierne korenie
Postup
- 1
- 2
Všetko spolu rozmixujeme ponorným mixérom na krém.
- 3
Nakoniec nátierku zjemníme olejom a dochutíme citrónovou šťavou, soľou a korením.
- 4
Kôprovú nátierku podávame na čerstvým pečivom s nakrájanou zeleninou. Vhodná je tiež na kanapky či ako plnka do tortíl.
Bon Appétit