Cesnakový chlieb
6
porcií
25
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
150
g
maslo
1
ks
bageta
3
strúčiky
cesnaku
2
PL
petržlenová vňať
korenie
postup
1.
V miske dôkladne premiešame maslo a prelisované strúčiky cesnaku s petržlenovou vňaťou. Okoreníme.
2.
Bagetu pokrájame na hrubšie kúsky. Rozotrieme ochutené maslo na nakrájané kúsky bagety z jednej strany a opäť ich poukladáme do tvaru bagety a tu umiestníme na alobal.
3.
Bagetu dobre zabalíme a grilujeme asi 10 až 15 minút na rozohriatom uhlí, až kým sa maslo nerozpustí a bageta nebude dôkladne prepečená. Servírujeme ako prílohu k rôznym jedlám.
Podobné recepty
Od detstva mám blok, keď vidím rascovú polievku s vajíčkom, hovorí šéfkuchár Martin Novák otvorene. Rád má však túto klasiku (rozhovor)
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.