FOTORECEPT: Hovädzia roštenka na víne
4
porcie
135
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
600
g
hovädzia roštenka
2
dl
biele víno
2
PL
hladká múka
soľ
mleté čierne korenie
8
ks
šampiňóny
1
maslo
olej
1
ks
hovädzí bujón
postup
1.
Mäso si nakrájame na plátky. Vyklepeme z oboch strán, osolíme a okoreníme.
3.
Prudko opečieme z oboch strán na rozpálenej panvici s trochou oleja.
6.
Medzitým si na panvici podusíme nakrájané šampiňóny a pridáme ich k mäsu.
7.
Ako príloha je vhodná zemiaková kaša.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.