FOTORECEPT: Šošovicovo-rajčinová panvica s vôňou kurkumy
stredná
náročnosť
ingrediencie
4
ks
rajčiny
2
ks
mrkvy
1
ks
cibuľa
1/2
ks
chilli
1
ks
červená paprika
250
g
šošovica
1/2
KL
kurkuma
2
strúčiky
cesnaku
soľ
olej
postup
1.
Šošovicu namočíme na 24 hodín do vody. Potom na oleji speníme cibuľku, pridáme nakrájanú mrkvu, papriku, chilli a paradajky.
2.
Do toho pridáme namočenú šošovicu a nakrájaný cesnak.
3.
Všetko soolíme, pridáme 1/2KL kurkumy a dusíme cca 20 minút, kým šošovica zmäkla.
4.
Dobrú chuť!
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.