FOTORECEPT: Segedínsky guláš bez laktózy
stredná
náročnosť
ingrediencie
1
kg
bravčové stehno
2
ks
cibuľa
3
strúčiky
cesnaku
500
g
kyslá kapusta
2
PL
bravčová masť
2
ks
bobkový list
1
PL
mletá sladká červená paprika
celé čierne korenie
soľ
3
PL
špaldová múka
postup
2.
Potom pridáme 1 PL mletej sladkej červenej papriky a 2ks bobkového listu.
3.
Pridáme na kocky nakrájané mäsko a všetko posolíme. Dusíme aspoň 10 minút. Potom mäsko podlejem vodou tak, aby aspoň 2 cm voda presahovala nad mäso.
4.
Potom guláš zahustíme špaldovou múkou zmiešanou v cca 3dl vody, pridáme cesnak a na úplný záver kyslú kapustu.
Podobné recepty
Lepkavé zemiakové cesto? Naučte sa jednoduchý trik a zemiakové gule budú krásne jemné, hladké a nadýchané
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.